«

»

oct. 28 2013

ARTISTES I MESTRES VAN PLEGATS

artiresistenciaQuan algú és atacat injustament és habitual, o ho hauria d’esser, veure com la gent mostra el seu suport davant aquesta injustícia.

Davant l’atac a l’Educació, i als mestres que la defensen, el suport del món de la cultura i l’art ha estat present des del primer moment. Les donacions d’obres d’art, el concert solidari dels músics de la Simfònica d’aquest diumenge o la representació del muntatge sobre n’Espriu dissabte 2 de novembre a Manacor, ho demostren.

La subhasta de les més de 150 obres donades a la Caixa de Resistència de l’Assemblea de Docents es realitzarà aquest dimecres 30 d’octubre. Teniu tota la informació a www.artiresistencia.com i a l’esdeveniment al Facebook 

ART I RESISTÈNCIA, una mostra excepcional d’un moment històric

Un acte d’unió de la societat davant el descrèdit de les institucions. Així de contundent és el resultat de la iniciativa ‘Artistes i mestres van plegats’, que acull una mostra excepcional i sense precedents tant per la quantitat com per la qualitat de l’obra cedida. Més de dues-centes obres d’artistes com Barceló Humberto Rivas, Robert Llimós, Ferran Aguiló… es podran adquirir a la meitat del preu de mercat en aquest acte solidari a benefici de la Caixa de resistència dels docents, que duen 40 dies de vaga indefinida i que durant 21 dies feren la vaga més contundent que es recorda i que arribà al clímax durant la manifestació més important de la democràcia, el 29S.

L’exposició es podrà visitar a la galeria Ferran Cano -oberta ad hoc- fins dimarts, 29 d’octubre. L’horari de visita és d’11 a 14 h, i de 18 a 21 h. La subhasta, el proper dimecres, dia 30 d’octubre, al Trui teatre (Camí de Son Rapinya, 29) a partir de les 20:00 h. Els preus oscil·len entre els 25 € els més barats, fins als més de 10.000 € de sortida d’algunes obres. La finalitat és defensar la cultura i els docents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>