«

»

maig 08 2017

CONFLICTES I MEDIACIÓ – Neus Ferrer

Aquest divendres dia 5 de maig, vàrem gaudir de la conferència de Neus Ferrer “Conflictes? La mediació una oportunitat per millorar les nostres relacions”.

Vàrem parlar i reflexionar sobre els conflictes, com un fenòmen natural que forma part de la nostra vida, de vegades necessari per produir un canvi; dels valors dels propis sentiments i emocions, com a part important per afrontar i transformar els conflictes i les idees clau en la seva resolució; de parlar per comunicar, de la importància de saber escoltar i parlar per entendre’ns. Vàrem ser conscients de les conductes que repetim, sovint de manera inconscient, que distorsionen la comunicació i de com la mediació afavoreix la convivència i renova la visió del conflicte transformant-lo en una oportunitat per millorar les relacions amb els nostres fills.

Neus va incidir en la importància del treball de tota la comunitat educativa, per aconseguir millorar la convivència i consolidar actituds pacífiques i pacificadores. FAPA Mallorca estam totalment en aquesta línia i treballam per fer feina en comunitat, perquè els nostres béns més preciats, els nostres fills i filles, participin d’una educació en valors positiva i es desenvolupin com a persones íntegres.

Els assistents que vulgueu una còpia de la informació que es va mostrar a la sessió, per favor enviau un correu a info@fapamallorca.org amb l’assumpte “Conferència Neus Ferrer”.

Moltes gràcies i enhorabona a tots els participants, va ser una inversió del nostre temps molt valuosa i productiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: