«

»

maig 15 2017

FERYA 2017 – taller a Es Liceu, Marratxí

Aquest cap de setmana hem realitzat la cinquena edició del taller Ferya (Famílies en xarxa i actives) a Mallorca,cada vegada son més les APIMA interessades en iniciar un procés de canvi i participar activament per millorar la salut dels nostres fills. Volem agrair a l’APIMA i escola Es Liceu la seva acollida i disponibilitat durant els dos dies.

Resum taller  <<

Al taller hem après estratègies per iniciar un procés d’empoderament de les nostres associacions, amb l’objectiu de millorar els nostres resultats i ser capaços d’afrontar majors reptes. També hem identificat els riscos que amenacen el benestar dels nostres fills (alcohol, alimentació no saludable, mal ús de la tecnologia, violència, sexualitat de risc, abandonament escolar…); hem iniciat un procés de reflexió com a pares i responsables de les nostres organitzacions; hem determinat objectius, estratègies i accions des d’un punt de vista col·lectiu i col·laboratiu, encaminades al treball en xarxa entre nosaltres, amb la comunitat educativa i social, plantejant futures aliances amb l’administració i professionals de la prevenció.

També hem comptat amb la participació de na Fanny, d’EducaClown, amb qui hem gaudit de dinàmiques per conèixer-nos millor des de la “diversió”.

Aquest taller és l’inici d’un procés que cada APIMA desenvoluparà i adaptarà al seu entorn i a les seves necessitats i objectius, amb la confiança i el suport de formar part de la plataforma FERYA, que juntament amb les APIMA que ja formem part del grup, compartiran iniciatives i una forma de treball global i comunitari.

Com a novetat, aquest any s’ha realitzat el primer taller FERYA d’empoderament i capacitació de APIMA a Menorca, Eivissa i Formentera, el què permetrà coordinar les nostres iniciatives de manera més eficient entre totes les illes.

A continuació teniu un breu vídeo i algunes fotos del taller:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>