«

»

gen. 25 2016

DECRET D’ENSENYAMENT DE LLENGÜES ESTRANGERES

llenguesBenvolgudes companyes i benvolguts companys de les APIMA associades a FAPA Mallorca,

us informam que divendres passat vàrem rebre des del Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB) un correu amb el Decret d’ensenyament de llengües estrangeres que dijous presentava la Sra. Armengol i el propi Conseller d’Educació.

Com ja hem dit per diversos canals mediàtics, lamentam que en aquesta ocasió no s’hagi optat per una opció més participativa per a la “construcció” d’aquest decret, tal i com es va fer amb la normativa que ha de modificar els currículums i que va permetre  fer aportacions prèvies a l’informe del CEIB.

Malgrat això, consideram que des de la nostra Federació hem d’obrir un espai de participació que estarà subjecte a la limitació de terminis que ens imposa el CEIB i per això us proposam que les APIMA federades ens faceu arribar les vostres aportacions mitjançant la graella d’aportacions adjunta i que ho faceu preferentment abans del dia 31 de gener.

És evident que a les famílies i a tota la comunitat educativa ens preocupa el tema de l’ensenyament de llengües i que cal una revisió profunda de com s’ensenyen les llengües a la vista de la inversió de temps lectiu i els pobres resultats obtinguts, un resultats que no permeten tenir ni una conversa de cafè.

A continuació us adjuntam la documentació rebuda:

Podeu enviar les vostres aportacions al correu aportacionsceib2016@gmail.com

LA JUNTA DIRECTIVA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: