«

»

des. 22 2022

ENQUESTA ESCOLAR SOBRE ADDICCIONS

L’Ajuntament de Palma ha publicat un resum dels resultats de l’enquesta escolar sobre hàbits i consums que s’ha realitzat a més de 1.800 alumnes de diferents centres educatius de Palma. L’objectiu ha estat el de conèixer la situació dels i les adolescents respecte a conductes de risc, com a part del Pla Estratègic Municipal de Prevenció d’Addiccions (PEMPA). FAPA Mallorca hem col·laborat amb l’Ajuntament amb el PEMPA i l’enquesta, dins la nostra línia de treball de prevenció de riscos. 

Vos compartim el document, que aporta dades molt interessants sobre els hàbits i conductes dels nostres fills i filles que tots i totes hem de conèixer.. 

Contactau amb noltros si estau interessats en treballar algun dels seus aspectes amb les famílies del vostre centre, podem realitzar alguna activitat del nostre programa FERYA. Vos recordam que aquest programa se desenvolupa amb el suport tècnic i científic d’IREFREA, que és l’entitat que ha elaborat el PEMPA i l’enquesta.

A continuació podeu veure algunes pàgines de la presentació:

image.png
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: