«

»

abr. 21 2021

Enquesta a famílies: semipresencialitat 2n trimestre

El mes de gener publicàrem els resultats de la primera enquesta a famílies sobre la semipresencialitat, amb la participació de 2700 famílies, que ens va permetre conèixer com s’havia viscut el primer trimestre a casa i com afectava els notres fills i filles. Els resultats obtinguts els compartírem amb els centres i amb la Conselleria per ajudar en la millora d’un sistema que era desconegut per a tots fins llavors.

Una vegada finalitzat el 2n trimestre vos tornam a convidar a participar, tant si contestàreu la primera com si no, i tant si continuau amb semipresencialitat com si ja no. En aquesta segona enquesta, completament anònima, comptam amb la col·laboració del grup de recerca Educació i Ciutadania” de l’IRIE (UIB), tant en el disseny com en la posterior anàlisi de les dades recollides. Es recopila informació sobre els possibles canvis entre els diferents trimestres, amb la repetició d’algunes preguntes, i s’aborden temàtiques noves que ens donaran informació important.

  • Organització a casa
  • Atenció i seguiment educatiu a distància
  • Comunicació amb la família
  • Estat d’ànim del nostre fill/a
  • Canvis a les notes i suport extra
  • Valoració general

Com a la primera enquesta, els resultats de cada centre, completament anònims, se compartiran amb cada APIMA i centre, amb l’objectiu de millorar entre tots i totes la semipresencialitat.

NOTA: algunas preguntas estan traducidas al español cuando se ha considerado necesario.

>> ACCÉS A L’ENQUESTA SOBRE SEMIPRESENCIALITAT 2n T <<


1 ping

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>