«

»

oct. 03 2013

L’ASSEMBLEA DE DOCENTS A LES FAMÍLIES

assemblea docentsL’Assemblea de Docents ha publicat el següent comunicat adreçat a les famílies:

Comunicat pdf

A LES FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

Vivim un moment històric a la nostra comunitat on les famílies heu tingut un paper essencial en la lluita per una educació de qualitat per a tothom.

Com a docents en vaga ens trobam en un moment difícil davant l’actitud de la Conselleria i del Govern de boicotejar qualsevol possibilitat de cercar una solució negociada a aquest conflicte. Com heu vist, dilluns posposaren la següent reunió 48 hores. L’estratègia de dilació que empra la conselleria cerca el nostre desgast i desfer la complicitat i la unitat d’acció que hem tingut entre els diferents sectors de la comunitat educativa.

Com a pares, mares i alumnes, els i les docents volem que retorni la normalitat a les escoles. Per això posam tot el que està al nostre abast per trobar una solució beneficiosa, a l’alçada de l’educació que els nostres alumnes es mereixen.

En aquests moments difícils, vos volem transmetre tot el nostre agraïment per la vostra paciència, comprensió i suport durant aquests dies. També volem dir-vos que desitjam, tant com vosaltres, tornar a les aules el més aviat possible.

Per acabar, volem que sapigueu que sol·licitam a la Conselleria d’Educació que els doblers que ha estalviat en sous d’aquells docents que no han cobrat com a conseqüència de la vaga es destinin a ajudes de menjador, de transport i de llibres.

GRÀCIES FAMÍLIES!!!

Mallorca, 2 d’octubre de 2013

Assemblea de Docents de les Illes Balears

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: