«

»

oct. 03 2013

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA PER APIMA

_fapa_logoBenvolguts companys i companyes, Atesa la necessitat que compartim FAPA i APIMAS per a fer una Assemblea vos convocam a una Assemblea Extraordinària Informativa URGENT per a les APIMA, i només APIMA associades a FAPA Mallorca.

Assemblea General Informativa

Dissabte, 5 d’octubre 2013

IES MARRATXÍ

C/. Arbre de la Ciència 1, Son Ramonell – Marratxí

 • 9:30 Arribada socis i acreditacions
 • 10:00 Inici de la reunió

ORDRE DEL DIA

 1. Justificació de la urgència i caràcter informatiu.
 2. Punt únic: La vaga, procés i situació actual.
 3. Torn obert de paraula.

Palma, 2 d’octubre de 2013 Comunicau a info @ fapamallorca.org el nom, llinatges i DNI de les persones que assistiran en representació de l’APIMA. Per motiu d’aforament limitat, vos demanem que només vingueu 2 o 3 persones des de cada APIMA.
Si heu de menester servei de custòdia per a nins enviau el número d’infants i edats al mateix correu, abans de divendres a les 14h.
Vos esperem a tots i totes per prendre les decisions que trobem necessàries.

4 comments

1 ping

Anar al formulari de comentaris

 1. Antoni Torrens

  Bon dia, som el president de l’AMIPA de l’IES CTEIB, no estem associats amb voltros però ens interessa assistir a l’assemblea, hi ha cap impediment?

  Gràcies

  1. Cristina Conti

   Bon dia Antoni, estam valorant aquesta possibilitat. Envía un mail a info@fapamallorca.org demanant-ho, indica que no estau federats i el vostre interés. No oblidis posar un teléfon de contacte. Depenem de l’aforament, ja que lògicament, abans son els nostres associats. En cas de que poguessis assistir hauríes de dur una acreditació de la teva Apima . Salut. Cristina Conti

 2. Francisca Chacopino Lladó

  Vull manifestar el meu malestar per la proposta d’aules buides. Som mestra i he estat 7dies de vaga, agreixo molt i sincerament el suport que hem rebut des de la FAPA, però la vaga la hem de de gestionar els adults i som els adults els que voluntàriament decidim fer vaga o no.
  Jo no necessito els alumnes per fer vaga o no. També vos escric això perquè aquesta setmana, la gram majoria de pares estam molt enfadats amb aquesta mesura. Des de els centres no s’està explicant bé. Ahir els meus fills arribaren a casa i em digueren “no podem tornar a l’escola fins dilluns. Al centre on estic treballant també se’ls ha dit el mateix als alumnes. Estic trista i preocupada, aquesta vaga s’està allargant massa, el govern més fort que mai i nosaltres prenent decisions errònies com aquesta.

  1. Miquel Àngel Guerrero

   Hola Francisca, veim que hi ha hagut una falta de comunicació en aquest aspecte.

   Entenem que hi hagi mestres que individualment no vegin bé la proposta d’Aules Buides, però ha estat ben rebuda per l’Assemblea de Docents i des del principi se va plantejar com una iniciativa que es decidia a cada centre i que necessitava del consens de docents i pares.

   La proposta no surt dels mestres, pel que la difusió l’haurà feta l’APIMA directament als pares, i en la majoria de casos després d’haver fet assemblees informatives on tothom pot donar la seva opinió.
   Si es produeixen situacions com la que descrius es pot xerrar amb els centres i l’APIMA perquè millorin la manera d’explicar-ho. En qualsevol cas, és una opció personal amb la què si no hi estàs d’acord tens tot el dret a dur els teus fills a l’escola.

   Tots feim feina pel mateix, encara que triem camins diferents.
   Miquel Àngel Guerrero
   FAPA Mallorca

 1. FAPA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA INFORMATIVA (VAGA) | Bloc de l'Ampa del CEIP Rafal Vell

  […] FAPA Mallorca ha celebrat una assemblea extraordinària a la que han assistit unes dos-centes persones, representants d’un centenar d’APIMA de […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: