«

»

febr. 20 2015

Limitació de la participació efectiva de les famílies

coapaCom ja hem comunicat en multitud d’ocasions a l’administració pública, local i autonòmica, totes les persones que participam al moviment de pares i mares d’alumnes som voluntàries. Per aquest motiu, hi dedicam el temps que ens deixen les nostres obligacions laborals i familiars.

Lamentablement i des de sempre, Conselleries i Ajuntaments tenen el costum de convocar totes les reunions i activitats de caire representatiu en horari laboral i les famílies no sempre podem deixar les nostres obligacions per participar.

Aquesta setmana s’han produït tres casos que il·lustren perfectament aquesta situació:

 

  • la convocatòria del Consell Escolar Municipal de Palma dijous 19, a les 13 h. on tenim tres representants,
  • la convocatòria de la Comissió de Menjadors Escolars divendres a les 12h, on un representant de les famílies hi participa en l’anàlisi de les dades,
  • les Jornades de Famílies i Escola del Consell Escolar de les Illes, avui divendres tot el matí, a les quals el CEIB no va acceptar cap esmena sobre l’horari de celebració. Ens trobam una jornada centrada en la participació de les famílies però sense la participació de les Federacions associades a COAPA, amb més de 260 APIMA associades a les tres illes.

 

Per a nosaltres, és evident que l’administració no creu en la nostra participació potser perquè la nostra veu està, únicament, al servei dels nostres fills i filles i si cal criticar qualsevol qüestió ho feim amb la contundència oportuna.

 

Per tot això denunciam la limitació de la nostra participació efectiva i demanam a l’Administració un canvi d’actitud, que passaria per convocar reunions i activitats en general en un horari que faci possible la nostra assistència. Preferentment els horabaixes a partir de les 17h.

1 ping

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: