LLIBRE VERD DE L’EDUCACIÓ

15A_tenimlaparaula

L’Educació que volem, una Educació de qualitat, l’ensenyament de les llengües, la democràcia a l’escola, educació en valors… frases que hem d’umplir de contingut. I per fer-ho les comunitats educatives agafam la paraula! 

CRIDA ha proposat fer entre tots el LLIBRE VERD DE L’EDUCACIÓ, que ha de ser el final d’un procés de debats a les comunitats educatives dels temes que ens preocupen sobre l’educació.

Consultau el blog de CRIDA i aquesta pàgina per conèixer les novetats d’aquest procés.

Només amb la participació de tothom el Llibre Verd serà un èxit!

NOU TUTORIAL LLIBRE VERD

Presentació Llibre Verd

15 ABRIL – TENIM LA PARAULA

La plataforma CRIDA ha convidat a realitzar el dia 15 d’abril a tots els centres educatius, una jornada de treball, per tal d’escenificar l’inici del debat de les comunitats educatives sobre el tipus d’educació que volem.

Cal insistir en que no es pretén que dia 15 es faci el Llibre Verd, sinó l’inici del procés d’un debat profund i responsable a totes les comunitats educatives sobre l’educació que volem.

Des de FAPA Mallorca ens dirigim a les Juntes de les APIMA per informar-vos de les finalitats de la Jornada i encarar les qüestions organitzatives.

[segueix llegint]

MATERIAL DE SUPORT

Al blog de CRIDA teniu un recull de material de suport per preparar el 15A i els debats.

Ja podeu consultar la web Propostes per a l’Educaciólink-blue, amb el document base que des del grup de coordinació del llibre verd han elaborat per iniciar el debat, les propostes a discutir i altres materials.[segueix llegint]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: