«

»

set. 26 2014

Menors i dispositius mòbils – Jornades Fundació Bit

Menors_disp_mòbils_Jornada_FBITEls dispositius mòbils i el seu paper en l’educació dels nostres fills i filles és un tema de màxim interès pels pares i mares, un potencial que hem d’aprofitar des del coneixement i la imprescindible seguretat per als joves.

L’Observatori de la Societat de la Informació (OBSI) de la Fundació Bit organitza per als propers dies 6 i 13 d’octubre unes jornades sobre menors i TIC dirigida a pares, mares, docents i altres persones interessades en l’educació i les tecnologies.

L’objectiu d’aquesta jornada és generar debat, juntament amb experts en el tema, entorn de les oportunitats que ens ofereixen els dispositius mòbils com els smartphones i les tabletes i el paper que poden jugar en la transformació de l’educació. A més, s’oferiran sessions pràctiques com un taller amb smartphones i una xerrada per divulgar experiències a peu d’aula.

Les jornades es duran a terme els dies:

6 i 13 d’octubre – 16.00 a 20.00h

Auditori del ParcBit – Edifici Son Espanyol

S’expediran certificats d’assistència a totes aquelles persones que assisteixin a les 8 hores de les jornades.

Per a més informació anau a la web de la Fundació BIT i descarregau-vos aquí el programa pdf.

La participació a la jornada és gratuïta prèvia inscripció aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>