«

»

jul. 20 2015

Nova fiscalitat de les APIMA

logo1_CEAPACom probablement recordareu, a principi de 2015 es va produir una modificació de la fiscalitat per als moviments associatius en general. Aquests canvis afectaren també a les APIMA per actualitzar les nostres responsabilitats davant l’Agència Tributària.

Afortunadament els canvis no varen ser tan significatius com semblava en un principi però, per aclarir el seu abast i alguns aspectes importants que han actualitzat les nostres obligacions, val la pena compartir un article molt aclaridor que surt a la revista PADRES Y MADRES de alumnos y alumnas elaborada per CEAPA, Confederació estatal de la què en formam part.

L’article es titula: La fiscalitat de les APIMA

A l’estiu és bon moment per posar-se al dia d’aquestes cosetes. Si algú vol aprofundir més per assolir la responsabilitat de la tresoreria amb totes les garanties, recordau que FAPA Mallorca fa un curs de comptabilitat per APIMA al primer trimestre de curs, del que tothom surt molt content.

I si teniu dubtes, comentau-les al peu de l’article i les compartirem, fins on la confidencialitat ens ho permeti, perquè tothom en pugui treure profit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>