«

»

nov. 19 2013

PELEGRINATGE PER L’EDUCACIÓ

cami_padrinesUs fem arribar una iniciativa que hem trobat més que interessant i que ens ha arribat per part d’una mestra jubilada que s’ha engrescat a una aventura amb la que pretén fer visible el problema que pateix l’Educació a la nostra comunitat.

Perquè estigueu ben informats podeu consultar dos documents als quals ella mateixa explica quins són els seus motius, com ho farà, què ofereix i quin és el suport que demana per poder dur endavant el seu “PELEGRINATGE DE LLIBERTAT I D’AMOR“.

Que ningú s’espanti pel nom de la iniciativa, llegiu els documents, per favor.

L’aventura s’iniciarà a la Colònia de Sant Pere, des d’on partirà en carro el dia 22 de novembre i farà un recorregut per diferents poblacions. Quan passi pel vostre municipi, i si ho considerau adient, ella s’ofereix a fer activitats amb els infants i a l’hora demana de forma voluntària la col·laboració de les entitats i persones que li vulguin donar suport en alguna de les necessitats que li genera l’aventura (lloc per dormir, menjar pel cavall…) Teniu més informació al document “Pelegrinatge…”

padrines_rutaCreim que és una iniciativa única i que les APIMA dels pobles per on passi tindran una oportunitat molt interessant. L’aventura acabarà dia 6 de desembre a Sineu, on s’espera una gran arribada després de 15 dies de pelegrinatge.

Si estau interessats en ajudar-la, sabeu qui ho pot fer  o voleu més informació, no ho dubteu, telefonau-la. El seu nom és Xisca Tous i segur que estarà encantada d’atendre les vostres consultes: 677195491.

Vos demanam que ens mantengueu informats de l’experiència de participar-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>