«

»

abr. 09 2015

La comunitat educativa al complet suspèn la gestió de Bauzá en educació

Avui s’ha presentat en roda de premsa l’informe sobre la gestió del govern de Bauzá pdf en educació i la situació en què es troba el sistema educatiu de les Illes Balears després de la legislatura 2011-15.

IMG_2492

A partir d’avui es farà una campanya informativa presidida pel símbol d’un dit amb un cordell verd perquè la comunitat educativa no oblidam tots els esdeveniments terribles d’aquests 4 darrers anys. La podeu seguir a

Totes les grans promeses eren mentida i les conseqüències han estat terribles. Són moltes les dades de l’informe i totes de gran importància però possiblement el més greu que podríem destacar és l’empitjorament notable de l’abandonament escolar, amb el què hem passat a liderar les tristes llistes a nivell nacional.

Amb dades oficials i objectives podem veure que aquests 4 darrers anys han estat terribles per a l’educació pública a les Illes i que les promeses preelectorals que ara tornam a sentir, en boca de qui no ha fet res del que va prometre, estan buides i no mereixen cap credibilitat.

Han donat suport a l’acte: ADESMA (directors de secundària), ADIDE (inspectors d’educació), ADIPMA (directors d’infantil i primària), Assemblea de Docents i Assemblea de Desconcertats, FADAE (estudiants), FAPA-COAPA (famílies), SEPC (sindicat d’estudiants) i la Universitat de les Illes Balears (UIB).

pensahi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: