«

»

juny 02 2015

Presentació programa FERYA

FERYA_9-06-15PRESENTACIÓ PROGRAMA FERYA

9 de Juny 2015 – 15.30h

Centre Cultural Sa Nostra

El proper 9 de juny es farà la presentació del programa FERYA, en el qual FAPA Mallorca hi ha estat implicada des dels seus inicis, després de 3 anys de desenvolupament i implantació.

La prevenció activa i l’empoderament de les famílies i les associacions són l’eix principal d’aquest programa desenvolupat per IREFREA. FAPA Mallorca ha participat activament ajudant en el seu disseny i implantació, per una banda, perquè la prevenció dels riscos dels nostres fills i filles és un tema prioritari per a qualsevol pare o mare, i per una altra perquè les estratègies d’empoderament són una eina molt potent per al desenvolupament de les associacions.

El programa encaixa perfectament amb el nostre paper com a agents actius en l’educació dels nostres fills i filles, tant dins com fora de l’entorn escolar.

Comptarem amb la participació del delegat del Pla Nacional sobre Drogues, Francisco Babín, i representants de la Conselleria de Sanitat, així com de professionals de la prevenció i del món educatiu. També assistiran representants de federacions d’associaciones de pares i mares d’alumnes d’altres comunitats autònomes, que també han participat en el programa.

FERYA_programa_9-06-15 (5)

FERYA_programa_9-06-15 (6)

FERYA_programa_9-06-15 (7)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: