«

»

maig 28 2015

CEE Son Ferriol – més de 2 anys i cap solució

L’APIMA del CEE Son Ferriol, l´únic centre públic d’educació especial a Mallorca, vol donar a conèixer les deficiències estructurals i sanitàries que sofreix el centre, una situació extrema que ja es coneix des de fa 30 mesos.

sonferriol

Ens expliquen que el centre no té xarxa d’aigua potable ni de clavegueram, els pous negres filtren aigua que ja ha contaminat la capa freàtica de la zona i està afectant l’estructura de l’edifici. A més de problemes de filtracios els dies de pluja i un abandonament notori de les instal·lacions.

Una vegada esgotades totes les vies per donar solució als seus problemes (Conselleria d’Educació, Ajuntament de Palma, Conselleria de Sanitat i la de Serveis Socials), han decidit posar-los en coneixement dels medis de comunicació i han llençat una recollida de signatures. Vos animam a llegir-la, signar-la i a donar-li difusió.

Los estudiantes con discapacidad abandonados en Mallorca

Los estudiantes con discapacidad abandonados en Mallorca. Mejoren sus condiciones sanitarias mínimas

Podeu tenir més informació al blog de l’APIMA: amipaceesonferriol.blogspot.com.es

 

4 pings

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: