«

»

abr. 26 2016

REVÀLIDES II – COMPARTIR LA INFORMACIÓ ÉS FEINA DE TOTS

CompartirBenvolgudes companyes i benvolguts companys,

Com ja us vàrem informar la setmana passada després de la reunió amb la Conselleria d’Educació, les proves de sisè de primària estan ajornades i en teoria s’havia de produir alguna comunicació pública sobre les proves de tercer.

Malgrat això, divendres  passat vàrem saber que alguns procediments relacionats amb les proves continuen el seu camí i que moltes famílies havíeu rebut els qüestionaris complementaris, inclús de les proves de sisè, teòricament ajornades.

Per això, tenint en compte la confusió actual i les conseqüències que podrien tenir les revàlides, consideram que no es recomanable emplenar els qüestionaris que ens han passat i que cal prendre consciència, tant pel que fa a L’OPOSICIÓ contra les proves, com per la TASCA INFORMATIVA QUE TOTS HAURÍEM D’ASSUMIR.

Amb aquest objectiu, des de FAPA Mallorca us demanam que compartiu aquesta informació sobre les revàlides per a què totes les mares i els pares puguin decidir si volen OPOSAR-SE A LES PROVES i si volen ajudar-nos a difondre la informació adjunta.

Així doncs, us tornam a posar a l’abast els documents que hauríeu de lliurar als tutors/ores dels vostres fills/es o a la direcció del centre per oposar-vos a les proves o per discrepar:

I també compartim el següent material per informar a les famílies del vostre centre:

QUE LA INFORMACIÓ ARRIBI A TOTES LES FAMÍLIES ÉS FEINA DE TOTS, COMPARTIU-LA.

FAPA MALLORCA

1 comment

  1. Marina

    No podem deixar que els nostres polítics angoixin als nostres nins i nines de cap de les maneres, tenguin la edat que tenguin, i noltros hem de estar per defensar els seus dret davant d’unes institucions que volven complir amb unes proves que avui en dia no tenen ni cap ni peus. Ni se sap perque serviran els resultats. Massa trull per tan poca “xixa” o mucho arroz para tan poco pollo, sense pollastre en realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>