«

»

maig 11 2018

Signatura del conveni UIB-FAPA Mallorca

La presidenta de FAPA Mallorca, Gloria Ferrer, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet, han signat avui, 11 de maig, a Son Lledó un conveni de col·laboració pel desenvolupament de programes de col·laboració i d’estudis conjunts i en l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació d’estudiants, divulgació i investigació, en els termes que s’acordin de forma específica.

Aquest conveni consolida la col·laboració que ja venim realitzant amb el Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB), difonent les activitats que organitza la UIB adreçades a infants i famílies des de la nostra web (fapamallorca.org/seras-uib), notícies concretes i mitjançant correus electrònics directes a associacions de pares i mares.

A partir d’ara, s’obre un camí d’oportunitats de col·laboracions que, estam segurs, serà molt beneficiós per ambdues parts i per a les famílies.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: