«

»

jul. 31 2013

TIL – SUPORT ALS DIRECTORS EXPEDIENTATS

_fapa_logoAvui la Conselleria d’Educació ha obert un expedient disciplinari als directors de 3 IES de Menorca, amb suspensió cautelar immediata de funcions i sou per desobediència oberta a les ordres o instruccions d’un superior, segons la nota de premsa publicada.

Després de contactar directament amb l’entorn dels directors, hem sabut que el que han fet ha estat simplement complir la llei d’educació vigent, la LOE. No han enviat els projectes TIL modificats segons les esmenes del Departament d’Inspecció Educativa, ja que els seus Consells Escolars no les han acceptades.

Com ja explicàvem a una nota anterior, consideram inacceptable aquesta coacció als directors dels centres educatius, que ara s’ha materialitzat en aquest expedient disciplinari.

Volem mostrar el nostre total suport als tres directors expedientats i al mateix temps el nostre més absolut rebuig al menyspreu que mostra la Conselleria d’Educació cap a la comunitat educativa.

A més, ignorant la legislació vigent i tornant a menysprear la democràcia en els centres educatius, especifiquen que la Conselleria d’Educació ha decidit que els projectes de TIL, rectificats pel departament d’Inspecció Educativa i no aprovats pels consells escolars dels citats instituts, siguin d’aplicació per al curs 2013-14.

Davant aquesta il·legalitat manifesta, com a pares i mares responsables amb l’educació dels nostres fills i filles, no descartam emprendre accions legals per aturar aquest despropòsit.

No es pot pretendre gestionar un sistema educatiu, i molt menys reformar-lo, d’esquenes als què el formen.

1 comment

1 ping

 1. Begoña

  A ver,no sé si lo he entendido bien, domino el idioma que habla el 100% de la población mallorquina y que vosotros despreciáis abiertamente.
  Si el consejo escolar no aprueba ningún proyecto legal, o sea, cumpliendo el TIL, ¿qué tiene que hacer el Centro? ¿mandar a los alumnos a casa? ¿les damos clases los padres? ¿sólo los padres que tengan un B2 de catalán y a los demás que nos quiten la custodia?
  Siguiendo con más de lo mismo, si los docentes se niegan a acatar las leyes, ¿cómo una asociación de padres les puede apoyar? Esos son los valores que quieren transmitir a los niños, vamos a hacer como los políticos, si la ley me gusta a muerte para todos, si no me gusta no la cumplo y no pasa nada….
  No me extraña que los padres sólo nos apuntemos a las AMIPAS para que nos salgan más baratos los extraescolares, he ido a una reunión por primera vez y no había ni quince padres. No podéis decir que representáis a nadie puesto que a nadie preguntáis su opinión, cada Dirección de AMIPA hace y dice lo que le da la gana según vuestras indicaciones, no porque consulte a sus miembros, a mí no me han consultado nunca nada.

 1. El TIL, o com utilitzar la llengua com a arma llençadissa |

  […] dins del qual es van produir comentaris molt desafortunats per part de membres de Conselleria, persecució i expedientació de directors de centres on el Consell Escolar no havia aprovat el TIL i també coacció als centres […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: