«

»

set. 29 2014

El Tribunal Superior ordena l’immediat compliment de la suspensió del TIL

TILDavant les contradictòries declaracions del Govern sobre l’efectivitat de la suspensió del TIL, la falta d’instruccions concretes als centres educatius i la incertesa amb la qual es troben els equips directius i docents, COAPA Balears va presentar dia 26 una petició expressa al TSJIB amb la intenció d’aclarir la situació el més aviat possible.

La Sala Contenciosa Administrativa ens ha comunicat que “s’estigui al contingut de l’article 134 de la Llei Jurisdiccionalpdf, la qual cosa vol dir que la Conselleria haurà de disposar l’immediat compliment de la suspensió del TIL.

 

Per tant, queda clar i fora dubtes que la suspensió del TIL és immediata, pel que tornam a demanar a la Conselleria que no dilati més aquesta situació i trameti als centres educatius les instruccions adients per poder continuar el curs amb la tranquil·litat i seguretat que els docents reclamen i els nostres fills i filles es mereixen.
art_134_llei_jurisdiccional

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: