«

»

oct. 03 2014

Reunió de representants d’APIMA 2014 -RECORDATORI-

_fapa_logo

Volem recordar-vos la reunió d’APIMA d’aquest dissabte, 4 d’octubre, per tractar l’inici de curs i els darrers esdeveniments, així com concretar entre tots l’orientació de la nostra tasca i presentar-vos els nous projectes que desenvoluparem 

És vostra l’assistència és important, i més ara que el TIL ha estat suspès i ens trobam amb un escenari nou i amb incerteses i dubtes per aclarir.

Amb aquesta intenció, esperam poder comptar amb la veu de totes les associacions federades aquest dissabte.
Vos pregam que ens confirmeu l’assistència amb un correu electrònic indicant nom i llinatges dels assistents i si dureu nins per preveure els monitors necessaris del servei de guarderia.

CONVOCATÒRIA DE REUNIÓ DE REPRESENTANTS D’APIMA

D’acord amb el compromís d’aquesta junta directiva per a l’intercanvi informatiu entre les nostres associacions i davant un curs que es preveu complicat, us convocam a:

REUNIÓ REPRESENTANTS D’APIMA
4 d’octubre – 9.30 h
IES Marratxí – Saló d’actes

L’objectiu de la reunió és tractar l’inici de curs i els darrers esdeveniments, així com concretar entre tots l’orientació de la nostra tasca i presentar-vos els nous projectes que desenvoluparem.

[segueix llegint]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>