«

»

maig 26 2015

Un nou període, feina de tots

_fapa_logoDiumenge va arribar l’hora de passar comptes i la ciutadania, de forma clara i contundent, va expressar la necessitat d’un canvi. Per a nosaltres, immersos en una defensa constant de l’Educació Pública des de fa anys, era evident que calia reorientar el model d’un govern que ha abusat del seu poder i que ara ha pagat les conseqüències. A la vista dels resultats electorals no podem amagar la nostra satisfacció per la decisió del poble que ha rebutjat les imposicions i les retallades amb el seu vot.

A partir d’ara, doncs, s’obre un nou període que haurà de començar amb els acords dels partits que permetin constituir un govern estable. Per la nostra part ens correspon continuar amb la feina, mantenir l’esperit que ens ha conduït fins aquí i estendre la mà a qualsevol força que amb honestedat vulgui treballar per l’educació dels nostres fills i filles, entenent que les famílies i les comunitats educatives tenim un paper important.

Pel que fa al futur pròxim, és evident que no es pot canviar tot de cop i que en matèria educativa els processos requereixen de temps, diàleg i consens. Malgrat això hi ha algunes qüestions que necessiten d’una atenció urgent i les famílies no entendrem la demora injustificada en temes tan delicats com per exemple els recursos pels infants amb necessitats, les substitucions de baixes o l’estat de les infraestructures… amb els que tothom està d’acord.

Així doncs, des de FAPA Mallorca volem compartir aquesta satisfacció, felicitar a totes les forces polítiques que han obtingut bons resultats i recordar la responsabilitat que suposa el futur que se’ns obri al davant.

L’oportunitat que tenim avui al davant és feina de tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>