«

»

set. 23 2013

VAGA – BALANÇ PRIMERA SETMANA

29S_cartell

Benvolguts associats, companys/es, amics i amigues,

Vos escrivim després de la primera setmana de VAGA indefinida per fer un poc de balanç i per donar-vos l’enhorabona per la tasca que heu fet cadascuna de les APIMA als vostres centres, demostrant una vegada més la importància del col·lectiu de les famílies.

Des de FAPA Mallorca consideram que aquesta tasca ha estat cabdal perquè els docents s’hagin sentit recolzats dins les comunitats educatives i per demostrar als nostres governants que ja en tenim prou d’imposicions que afecten a l’educació dels nostres fills i fills.

Totes les accions de les APIMA han estat responsables i valentes, una combinació perfecta perquè s’hagin convertit en una vertadera pressió per a la Conselleria, que hauria d’obrir d’una vegada per totes la porta de la negociació real.

És per tot això que vos volem animar a continuar treballant amb la serenor que caracteritza al nostre col·lectiu. En especial, aquesta setmana voldríem recordar-vos les següents accions, algunes de les quals ja s’han posat en marxa amb molt d’èxit:Les accions han estat responsables perquè s’han fet des del respecte i amb l’única intenció d’arribar a un final consensuat en aquest conflicte, pensant únicament en el benefici dels nostres infants. I han estat valentes perquè calia fer una passa endavant SENSE POR i l’hem feta, malgrat la desinformació i les coaccions de la Conselleria.

  • Buida l’escola, de la qual vos hem enviat un correu amb tota la informació necessària per a la difusió i tranquil·litat legal de les famílies. Aquesta activitat és molt important que es faci en coordinació amb tota la comunitat educativa i ens permet participar activament de les reivindicacions dels docents.
  • La petició als ajuntaments pdf des de les famílies perquè es posicionin en contra de l’aplicació del TIL i especialment demanin que s’obri una negociació real perquè això s’acabi al més aviat possible però per la via del consens.
  • “Relaxing tros de coca”, aquesta acció pretén que es faci una trobada de les comunitats educatives per compartir idees i iniciatives, a més és una ocasió perfecta per obrir una caixa de resistència amb el que es reculli de la venda de coques que han pogut aportar les pròpies famílies.

I evidentment l’ACCIÓ PRINCIPAL, la manifestació de dia 29, diumenge, a les 18 hores a la Plaça d’Espanya. Aquest dia ha de ser la demostració de que no som una minoria silenciosa i que som al carrer pels nostres drets.

El 29S no pot faltar ningú i hem de repetir tant com calgui el lema que obrirà la manifestació:

CONTRA LA IMPOSICIÓ: DEFENSAM L’EDUCACIÓ

Estam segurs que fareu tot allò que podreu perquè és l’educació dels nostres fills i filles el que està en joc.

29S_cartell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: