«

»

jul. 03 2013

Valoració curs 2012-13

_fapa_logo

El passat 27 de juny FAPA Mallorca va fer una roda de premsa per valorar el curs 2012-13:

NI RADICALS, NI MINORIA…

NOMÉS MARES I PARES

Arribam a la roda de premsa de final de curs amb les forces al límit però satisfets amb la feina feta des de FAPA Mallorca, des de COAPA i des de les APIMA.

El curs 2012-13 ha passat volant probablement perquè no hem aturat ni un moment. Ha estat sens dubte un curs històric en molts de sentits, per això resulta molt difícil avaluar-lo més enllà de la descripció dels fets esdevinguts i d’una anàlisi limitada a curt termini.

Deim això des de la convicció que els esdeveniments d’aquest curs tindran conseqüències a llarg termini i només el temps desvetllarà completament la situació en què ha quedat l’Educació pública després de les retallades ens ha fet endarrerir quasi 20 anys, quan les famílies reclamaven el seu espai a les comunitats educatives o es lluitava per garantir ràtios adequades a les aules.

[llegiu el text íntegre ]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: