«

»

oct. 17 2013

VAGA GENERAL D’EDUCACIÓ [24 OCTUBRE]

24O_vaga

[ CONSULTA CIUTADANA PER L’EDUCACIÓ link-blue ]

Des de la junta de FAPA MALLORCA, en representació de les 186 APIMA associades que ja representam, volem reiterar la nostra preocupació per l’aprovació de la LOMCE al Congrés i el pas al Senat, ja que significa que aquesta llei segueix el seu procés de tramitació i el govern no escolta el clam de la societat.

Evidentment, som molt conscients que algunes accions reivindicatives podrien afectar als nostres infants i per això hem de valorar de forma assenyada la nostra participació.

Malgrat això, les famílies no podem ignorar que la LOMCE, recent aprovada, no és el canvi que necessita el sistema educatiu, que afectarà negativament els nostres fills i filles i que se’ns dubte limitarà encara més la participació de les famílies perquè a qui governa no l’interessa que ningú, més que ells, tingui veu a l’àmbit educatiu.

Això xoca directament amb els nostres drets fonamentals, recollits a l’article 27 de la Constitució, i si no treballam ara pels nostres drets podem plegar.

Per tot això, conscients de la realitat que viuen les nostres associacions i de la preocupació pròpia de les famílies, us demanam que us impliqueu a la VAGA del dia 24 convocada per la Plataforma Estatal per l’Educació Pública, sempre d’acord amb el que decidiu a les vostres comunitats educatives.

A alguns centres es decidirà que no falti a classe ningú per a fer palesa la dificultat de controlar la situació amb els serveis mínims, a d’altres que no hi vagi ningú, … però en qualsevol cas, sempre en coherència amb el que pensi la vostra comunitat i respectant les decisions particulars de cadascú.

D’altra banda consideram MOLT IMPORTANT la participació de les APIMA i les famílies en general a la concentració que es farà al Passeig del BORN de Palma, a les 18 hores perquè totes les mirades s’orientaran cap a nosaltres com el referent reivindicatiu que hem estat per a tot l’estat.

Cal demostrar que mantenim el nivell de compromís i que les nostres conviccions estan intactes. A la nostra assemblea va quedar clar que les famílies mantenim els nostres criteris i pensam que allò que no és bo pels nostres fills i filles NO HO HEM D’ACCEPTAR.

Gràcies per la vostra tasca incansable i pel vostre suport.

Consultau i participau a la CONSULTA CIUTADANA PER L’EDUCACIÓ link-blue

2 pings

  1. VAGA GENERAL D’EDUCACIÓ [24 OCTUBRE] | COAPA Balears

    […] Teniu més informació a FAPA Mallorca […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>