»

nov. 21 2012

28N – LA COMUNITAT EDUCATIVA EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

La proposta d’accions pel 28N s’ha fet pública des de la Plataforma CRIDA amb la qual, com ja sabeu, hi hem col·laborat molt activament per a l’organització d’aquesta convocatòria. De fet FAPA Mallorca va transmetre a la comissió d’organització d’aquest esdeveniment totes les esmenes i comentaris que ens vàreu comunicar a les nostres reunions de zona del mes d’octubre, a les que hi vàreu assistir més de 60 APIMA. Transmetre la vostra opinió és sempre el nostre objectiu.

Que no es faci ni una passa més enrere en EDUCACIÓ és feina de tots i cal que les persones que en som conscients, siguem responsables i contagiem aquesta idea a la resta de la Comunitat educativa (famílies, alumnes, docents i no docents). Cal, doncs, crear espais per compartir idees i per transmetre la informació. Cal crear, a cada centre, una COMUNITAT EDUCATIVA conscient del seu paper protagonista i capaç de prendre decisions.

Aquest és precisament l’objectiu de l’acció 28N, unir les nostres forces i crear aquesta Comunitat educativa.

Per això, comptem amb la vostra implicació i, com sempre, quedem a la vostra disposició per atendre dubtes i rebre qualsevol suggeriment que ens ajudi a millorar.

Vicenç Rodrigo

President de FAPA Mallorca

Documents útils per preparar l’assemblea

Si alguna APIMA considera que és més adient fer qualque altre tipus d’acció que no sigui la proposada teniu en compte:
  • Si sou més de 20 persones i sortiu pel carrer o vos concentreu a un punt específic heu de comunicar-ho al Govern Civil (normativa i sol·licitud)
  • Si heu d’ocupar la via pública (encara que sigui amb una taula informativa), s’ha de demanar permís a l’Ajuntament “ocupació de via pública”
Agrairíem que comuniquessiu a la Plataforma Crida o a FAPA Mallorca si fareu assemblea de la comunitat educativa o qualsevol altra acció el dia 28N, així com el nom i telèfon de la persona responsable per part dels pares.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: