«

»

febr. 11 2013

RUA APIMA SES QUARTERADES

Un any més, la nostra amipa amb el lema “l’exèrcit de Ses Quarterades al rescat de l’educació pública” ha obtingut un premi en la categoria de comparsa.
Més enllà de discusions de si ens ho mereixíem o no, el cert és que una vegada més hem disfrutat amb els nostres fills i filles, amigues, amics i familiars d’una festa significativa en la tradició de les bauxes.
Enguany el nostre lema ha estat reivindicatiu, com no podia ser d’una altra manera, perquè després de les retallades que està patint l’ensenyament públic i dels “rescats” que hem de pagar a les entitats financeres, a l’AMiPA hem considerat la ocasió per treure el nostre exèrcit pacífic i armat de valors, per “rescatar” l’educació pública. Això sí, amb unes ganes de bauxa fora mida.
Hem de donar les gràcies a totes les persones que d’una manera exemplar ha dedicat el seu temps per fer possible aquesta participació tant significativa en l’agenda d’activitats de l’AMiPA de Ses Quarterades.
Gràcies a totes i a tots, enhorabona i fins l’any que vé!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: