«

»

des. 07 2017

Cap Infant Sense Jugueta – Voluntariat 2017

Ja són un bon grapat d’anys que col.laboram amb la Fundació Monti-Sió Solidària per aconseguir la fita de que cap infant quedi sense jugueta per Nadal.

Comptam amb la vostra ajuda i col.laboració, sabem que moltes Associacions vos implicau d’una manera o altre amb propostes solidàries, i de cara a Nadal, sembla que hem de fer una passa més.

Si alguns de voltros voleu participar directament, amb el vostre voluntariat durant les festes, contactau amb cristinacontiol @ gmail.com, que com a coordinadora del projecte vos informarà sobre com participar. Podeu veure algunes fotos al final de la pàgina. Pensau que podeu fer el voluntariat amb els vostres fills, us asseguram que és una gran experiència per a tots i totes. 

Vos tornam a compartir el poster de la campanya, per si el voleu difondre per xarxes socials o vos plantejau fer una recollida abans de que acabi el curs. Encara hi ha temps!

Gràcies per tant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: