«

»

des. 15 2017

Consell Escolar de Mallorca – enquesta APIMA

El Consell Escolar de Mallorca (CEM) i FAPA Mallorca us demanam la vostra col·laboració per a l’elaboració de l’Informe del Sistema Educatiu 2016.
Amb la intenció de incloure-hi i analitzar la feina que feim les APIMA, així com el nostre nivell de col·laboració amb el centre educatiu, us demanam que empleneu la següent enquesta online que hem realitzat conjuntament.

Des que el CEM ha iniciat la nova etapa, després de 4 anys d’inactivitat, s’ha proposat ser una eina democràtica de participació, anàlisi i impulsora de polítiques educatives que tenen una incidència molt directa en la vida diària dels centres i les famílies: l’escolarització (Jornades Mapa Escolar – informe 1/2017) i el paper dels municipis (properes Jornades març 2018).

Us agraïm la vostra col·laboració, un dels nostres objectius és posar en valor la tasca que realitzam des de les APIMA i per això necessitam dades que l’avalin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: