«

»

ag. 25 2017

Comença el repartiment de les Motxilles Solidàries

Ahir, dijous 24/08, a la seu de la Fundació Monti-sió Solidària començà el repartiment del material escolar i motxilles. Enguany és el cinquè que fan la campanya. La previsió d’ahir era atentre a unes 90 famílies, però varen quedar desbordats i finalment ateneren a 133 famílies el primer dels tres dijous de lliurament de material. Queden dos dijous més per davant.

Aquesta pujada de demanda fa que necessitin més material del previst, així que, a part de compartir les nostres publicacions que ens va beníssim, vos demanam tambè directament la vostra aportació. I, com ho podeu fer?

  • Ara comença el moment d’anar a comprar el material pels nostres fills i filles… Que tal si al carro de la compra posam un paquet més de retoladors i dos quaderns? (és un exemple, clar)
  • Tornam de vacances… que tal si entre els companys de la feina fem una recolecta i compram, per exemple, llapiços de colors i ceres?
  • Repassam armaris a veure si trobam motxilles de quan els nins eren menuts i poden servir a infants de infantil, i abans de donar-les, les passam per la rentadora 😉
  • Si tenim bosses-estoig que ja no fem servir més que per posar dois dintre… Fem content a un infant?
  • Podem fer una aportació en efectiu, per que no sabem ben bé que comprar o no tenim ja infants i això ens sona a xinès?
  • Tenim una empresa … si fem un donatiu a la Fundació, és una quantia deduïble de impostos i fem feliç a alguns infants… què més volem?
    (El compte per a donatius és ES58 0487 2099 1120 0001 9493, enviau un e-mail a info@montisionsolidaria.org, amb el justificante de ingrès per fer-vos certificat o rebut si el necessitau)
  • Aprofitau per explicar als vostres infants que per a molts dels seus companys l’inici de curs no és tan dolç com el que tenen uns altres; educau-los en la solidaritat i l’ajuda… no sabeu el bé que els hi fareu!. I si els hi proposau que dediquin 2€ o 3€ de la seva lladriola i veis junts quin material escolar podeu comprar? No vos quedeu sols en que donin allò que els hi sobra o que ja no fan servir. Complementau les dues coses. Veniu a conèixer la Fundació i a deixar el material junts.
  • Quan els vostres fills tenguin l’edat que considereu adient, cercau on poden fer voluntariat ( la Fundació Montesió Solidària és una opció) i veureu lo satisfets que tornen a casa. Els tres joves que veis a la imatge del vídeo repartint el material vos ho podrien explicar. Són estudiants de secundària.

Aquí teniu uns vídeos del primer dia de lliurament de material, ens ajudau? els ajudam?

IB3

TVE – Informatiu Balear (minut 14:19)

Un any més… Gràcies per ser-hi!
Junta directiva FAPA Mallorca.

2 pings

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>