«

»

juny 23 2016

DONEM SUPORT A LES NOSTRES APIMA

PP-lligam es pontUna vegada més ens podem sentir orgullosos del nostre col·lectiu perquè davant la proposta de l’ajuntament de Palma per a la presentació de PROJECTES en la campanya PRESSUPOSTS PARTICIPATIUS, dues APIMA de diferents barriades han posat fil a l’agulla i han presentat idees extraordinàries.

Concretament són l’APIMA del CEIP Es Pont + IES Sureda i Blanes, a la barriada de Son Gotleu, i l’APIMA del CEIP Aina Moll, a la zona de la plaça dels patins. Des de FAPA també n’hem presentat 4 propostes que han superades la primera fase, però evidentment són de caire més genèric: Dinamització de les APIMA a les escoles del barri, Dinamització de l’associacionisme Juvenil, Oci alternatiu per joves i Palma en xarxa.

PP-aina moll

El Projecte del CEIP Es Pont i IES Sureda i Blanes demana una INTERVENCIÓ SOCIOEDUCATIVA a la barriada de Son Gotleu, mentres que el Projecte de l’APIMA de l’Aina Moll proposa una MILLORA DE LA PLAÇA dels patins com espai de convivència.

Si alguna altra APIMA ha presentat projectes, feu-nos-ho saber i també li donarem difusió.

Així doncs, voldríem felicitar la iniciativa d’aquestes APIMA i engrescar-vos perquè doneu suport i VOTEU (picau al damunt per votar). Només heu de tenir la TARGETA CIUTADANA i la data de naixement, són les dades que us demana la web per identificar-vos.

VOTAU I DIFONEU, TENIM FINS DIA 30 DE JUNY, ENTRE TOTS PODEM CANVIAR LA NOSTRA REALITAT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>