«

»

juny 12 2016

Un PREMI de totes les APIMA

banner-web-premis-2016Divendres passat, la federació d’APIMA de Catalunya – FAPAc va atorgar a FAPA Mallorca el premi ENTITAT SOCIAL AMIGA per la feina feta dels darrers anys.

FAPAc té més de 2000 AMPAs associades, probablement la major xarxa d’APIMA de l’estat, i des de fa 4 anys lliuren els PREMIS-FAPAc en les distintes categories de: AMPA solidària, Tothom a l’AMPA i Fem xarxa per l’èxit educatiu, a més dels reconeixements a entitats socials i dels mitjans de comunicació.

La intenció d’aquests premis és fer visible la tasca socio-familiar transformadora que desenvolupen les APIMA en el seu entorn perquè moltes vegades passa desapercebuda pel gruix de la societat.

L’acte es va celebrar a l’Escola Ramon Llull de Barcelona en un ambient molt familiar en què també va haver espai pels infants que, entre premi i premi, varen gaudir de l’adaptació d’unes faules basades en la literatura lul·liana, amb uns ensenyaments que ben segur podríem aprofitar també els grans.

Premi FAPAC2016 - foto: M.A. Guerrero

A la recollida del guardó vàrem tenir paraules d’agraïment per la FAPAc però sobretot vàrem recordar TOTES LES APIMA que formam la nostra Federació, perquè aquest és un premi molt compartit que reconeix la tasca de totes les famílies que hem invertit temps i energies al llarg dels darrers anys per fer entendre a la societat i als nostres governants que no som subjectes passius del sistema, que VOLEM PARTICIPAR.

Així doncs, GRÀCIES a totes les APIMAs, a les juntes i a les famílies que heu fet possible que avui FAPA Mallorca hagi travessat la mar per tenir aquest reconeixement i SEGUIM ENDAVANT perquè la feina de les APIMA és una feina que es treballa dia rere dia.

2 comments

  1. Núria Marín

    Enhorabona! Us ho mereixeu per la bona tasca que feu.

    1. admin

      Mèrit de totes les APIMA, sense cap dubte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>