«

»

maig 16 2016

ESTALMAT 2016-17


estalmatEstímul del Talent Matemàtic

ESTALMAT és un projecte que tracta de detectar, orientar i estimular de manera continuada, al llarg de dos cursos, el talent matemàtic excepcional d’estudiants de 12-13 anys, sense desarrelar-los del seu entorn, mitjançant una orientació setmanal, que s’efectuarà (aproximadament) cada setmana per tres hores.

És un projecte de la Real Academia de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. A les Illes Balears està organitzat conjuntament per la Universitat de les Illes Balears i la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX.

 

No té cap funció de suport al currículum ni s’avança temari, pretén fomentar l’interès en les matemàtiques d’una forma diferent, combinant els reptes amb activitats d’oci del grup.
Les famílies que se poden inscriure per a la selecció dels participants tant des del centre com directament, mitjançant el formulari que es troba a la web d’ESTALMAT-IB estalmat.uib.es/curs-20162017 fins el 29 maig. Les famílies s’han de comprometre a que els participants assistiran a totes les sessions, que se faran de setembre a maig els dissabtes matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>