«

»

abr. 13 2014

ÈXIT DE LA MARXA PER L’EDUCACIÓ

marxa_1

Foto: J.J. Guijarro

Aquest dissabte 12 d’abril, amb la Marxa per l’Educació la comunitat educativa, la societat en general, ha tornat a demostrar que es troba unida en l’objectiu de defensar el sistema educatiu públic, de qualitat i en català, així com la nostra voluntat de fer passes per a la seva millora.

Més de 7.000 marxaires, més de 90 milions de passes, més de 70.000 km caminats per l’educació és un missatge que no hauria de ser ignorat per ningú.

La Marxa va comptar amb el suport d’un gran nombre d’entitats, entre elles les APIMA de Santa Maria, que s’encarregaren de preparar dinar per a 700 marxaires.

L’acte acabà a Es Born amb la intervenció del portaveu de l’Assemblea de Docents, que llegí el manifest conjunt en Defensa de l’Educació. Després convidà a membres d’Encausades a la Conselleria que parlaren de la seva situació judicial, de la Plataforma Crida per convidar a tothom a participar dels debats del Llibre Verd i a FAPA Mallorca, que recordà la campnaya de recollida de signatures que s’ha iniciat en torn al manifeset en Defensa de l’Educació.

A Eivissa també s’uniren a la Marxa per l’Educació fent passes a S’Alamera (Vara de Rey).

RECULL D’INFORMACIÓ I IMATGES

 

3 comments

 1. Pedro Sans

  Entonces lo que realmente importa es la educación en CATALÁN ??

  Dónde queda entonces el principal argumento del profesorado en contra del TIL, el “no estamos preparados para impartir clase en inglés”, cuando por lo visto no están preparados para NO impartir clases en CATALÁN ??

  Por favor, dejar de tomarnos el pelo y de intentar hacernos partícipes a todos los padres de vuestra propaganda CATALANISTA.

  Ya veo lo que os preocupa la educación de nuestros hijos…

 2. Antonia

  Pedro, lo teu no es llegir, no?
  Has vist la Declaració en Defensa de l’Educació? has vist qui hi dona suport? has vist el seu contingut…
  Ja me perdonareu, pero els únics que estan defensant sols una llengua i no l’educació dels nins i nines, no son els que volen , entre moltes altres coses , que el català se segueixi aprenent a l’escola.

  1. Pedro Sans

   Antonia, perdona mi ignorancia, quizá no he entendido bien el mensaje…
   Podrías traducirme al castellano lo de “sistema educatiu públic de qüalitat i en català” ??
   Como comprenderás, no estoy interesado en perder el tiempo leyendo las excusas de un sector que, al defender sus privilegios, perjudican los derechos de todos los demás…
   Y te puedo asegurar que leo tanto o más que tú…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: