«

»

abr. 14 2014

FAPA DÓNA SUPORT A LA QUERELLA CONTRA BAUZÁ

Amb data de divendres 4 d’abril, FAPMA Menorca ha presentat als jutjats de Palma una querella criminal contra José Ramón Bauzá, Juana Maria Camps i Guillem Estarellas.

La junta directiva de FAPA Mallorca celebra aquesta iniciativa i li donam suport instant mitjançant els nostres representants a COAPA Balears, la confederació de la qual formam part totes les federacions d’associacions de pares i mares d’alumnes de les Illes, a que es personi en la causa, juntament amb FAPMA Menorca.

Qualsevol persona pot col·laborar amb la iniciativa de FAPMA Menorca en la recollida de fons per a la querella a www.totsuma.cat/querellabauza i podeu consultar més informació i el text de la querella al blog del projecte.

Les famílies hem de prendre la iniciativa perquè no podem restar de mans plegades veient com es maltracten les comunitats educatives o com es desatenen les necessitats i els drets dels infants dels centres sostinguts amb fons públics i el que és pitjor, com tots aquests atacs es fan de forma conscient i sostinguda en el temps.

Cal sumar perquè, governi qui governi, no pugui ignorar la veu de la ciutadania o actuar impunement per sobre la llei, justificant que basta amb escoltar el poble un pic cada 4 anys.

 

 

 

1 comment

  1. julia picó

    Sa FAPA presentarà una querella criminal contra tots es mestres que tengueren segrestats es nostros fills durant dues setmanes?

    També tenim nom i llinatges de tots ells i son ets únics que han fet accions directes contra es nostros fills i filles. Que pensau fer FAPA?

    I ara per rematar volen donar aprovats generals, per favor, que als inhabilitin com a profesionals de s’ ensenyança.

    Lo que tenim que agontar !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>