«

»

febr. 11 2021

FERYA febrer 2021 – Empoderament i resiliència

RESILIÈNCIA I EMPODERAMENT
en temps de COVID

Preparar-nos per al futur

22 i 24 de febrer 2021 
2 sessions online – 18-20h

Taller d’empoderament i prevenció del projecte FERYA-IB, Famílies en Xarxa i Actives, dissenyat i desenvolupat per IREFREA (Institut Europeu d’Estudis en Prevenció) en col·laboració amb FAPA Mallorca, que es duu a terme a totes les illes, amb la col·laboració de les federacions de cada una d’elles.

El programa ens ajudarà a activar a les famílies i associacions en la prevenció social del riscos que afecten els infants i joves, mitjançant la millora de les nostres habilitats i capacitació, el nostre empoderament, per assolir d’una manera activa i eficaç els nostres objectius com a associacions.

EMPODERAMENT és el procés en el qual les persones col·laboram per aconseguir canvis a les nostres comunitats, exercint més poder i influència sobre els temes que els importen.

OBJECTIUS

 • Capacitar en el lideratge els responsables de les organitzacions de famílies.
 • Desplegar l’empoderament de les famílies i les associacions.
 • Crear i consolidar la xarxa col·laborativa.
 • Activar la prevenció activa i la resiliència des de les famílies, amb aliances entre organitzacions i amb professionals de la prevenció.
 • Fer visibles les prioritats de les famílies mitjançant la participació col·laborativa.
 • Aplicar estratègies de participació i comunicació amb les famílies.

INSCRIPCIONS – TALLER ONLINE

  DADES ASSISTENT

  Nom i llinatges (obligatori)

  Correu electrònic (obligatori)

  Telèfon (obligatori)

  DADES APIMA/CENTRE/ENTITAT

  APIMA, centre o entitat (obligatori)

  Correu electrònic de l'APIMA/centre/entitat (obligatori)

  COMENTARI

  Les seves dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer titularitat de FAPA Mallorca, amb la finalitat de poder realizar les activitats pròpies als nostre estatuts. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició dirigint-se a Gremi Tintorers, 2 – 07009 Palma – 971432131 – info@fapamallorca.org.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>