«

»

febr. 11 2021

FORMACIÓ 2020-2021

Degut a les condicions particulars d’aquest cur i segons els vostres suggeriments, hem dissenyat la formació en tallers on-line més específics, d’una o dues sessions de 2 hores. Us podeu inscriure al formulari al final de la pàgina.

La formació es pot enfocar de distintes maneres: aprenentatge, informació, reflexió, debat… però el que les famílies sempre necessitam és un espai comú, un punt de trobada on créixer com a mares i pares. Us animam a crear aquests espais de trobada on poguem ser, al mateix temps, alumnes, mestres i companys, on compartitr el que sabem i aprendre el què ens falta.

Totes les activitats formatives estan total o parcialment subvencionades per a les APIMA federades a FAPA Mallorca.

INSCRIPCIONS CURSOS ONLINE (18-20h)


  * Feis una inscripció per persona
  * Els cursos en preinscripció se realitzaran segons peticions
  * Si estau interessats però les dates no vos van bé, indicau-ho al comentaris

  DADES APIMA

  APIMA

  Correu electrònic de l'APIMA

  DADES ASSISTENTS

  Nom

  Correu electrònic personal

  Telèfon

  COMENTARI

  Les seves dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer titularitat de FAPA Mallorca, amb la finalitat de poder realizar les activitats pròpies als nostre estatuts. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició dirigint-se a Gremi Tintorers, 2 – 07009 Palma – 971432131 – info@fapamallorca.org.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>