«

»

nov. 04 2016

JORNADES ESCOLARITZACIÓ I EQUITAT

banner 2 jornadesNormalment ens adreçam especialment a les famílies que participen activament a les nostres associacions, però am aquest article volem fer ressó d’unes Jornades que estan obertes a qualsevol membre de la comunitat educativa o inclús de la nostra societat en general.

Us informam que està oberta la inscripció a les JORNADES DE MAPA ESCOLAR, ESCOLARITZACIÓ I EQUITAT, que ha organitzat el Consell Escolar de Mallorca i en les quals FAPA Mallorca ha participat molt activament. Enllaç inscripció.

El problema del Mapa Escolar ve d’antic i es refereix a la distribució de l’alumnat en els distints centres del nostre territori per a què aquesta distribució no generi més problemes del que ja tenim. No cap dubte que parlar-ne no resoldrà immediatament el problema però si no posam idees sobre la taula, això sí serà garantia de que la situació empitjorarà com ja passat al llarg de la nostra història recent.

És doncs una oportunitat única, amb un nivell de ponents molt important i a la qual les famílies hem de participar. És per això que des de FAPA Mallorca, per motivar i facilitar la participació de les famílies associades a APIMA hem considerat oportú invertir algun diners en la inscripció de membres d’APIMA.

FAPA Mallorca abonarà el 50% de la inscripció dels 20 primers membres d’APIMA associades que ho acreditin.

El preu de les Jornades és de 30 euros i des de FAPA abonarem la meitat de la inscripció a les 20 primeres persones que ens facin arribar el justificant de pagament i la certificació de que estan associats a una APIMA de FAPA Mallorca.

LA JUNTA DIRECTIVA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: