«

»

jul. 07 2014

JORNADES DE L’IRIE – EL FUTUR DE L’EDUCACIÓ

jornades_irieEls passats 30 de juny i 1 de juliol, lInstitut d’Innovació i Recerca Educativa (iRie) va celebrar les Jornades de Recerca i Innovació Educativa de les Illes Balears, a les que FAPA Mallorca var ser convidada com a representant dels pares i mares.

Volem agrair a l’iRie que pensàs en les famílies, com a part de la comunitat educativa, a unes Jornades en les quals poguérem veure i sentir als professionals que treballen per conèixer i millorar l’educació a les nostres illes. Va ser una oportunitat per conèixer en primera persona les investigacions que permetran als mestres i professors innovar a la seva tasca per millorar l’educació que reben els nostres fills i filles.

Sentírem els grups d’investigació explicar la seva feina i resultats sobre molts de temes: gènere, diversitat, llengua, ciència, família, educació física, experiències de centres… Visitàrem l’exposicio dels més de 120 pòsters explicatius de grups de recerca i poguérem parlar i consultar directament amb molts dels responsables.

Més enllà dels treballs concrets, la impressió que ens duguérem com a pares fou la confirmacio, una vegada més, de que hi ha molts de professionals que creuen en l’educació i que treballen amb il·lusió i vocació per millorar-la.

El futur de l’educació passa també per la recerca i la innovació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>