«

»

març 21 2020

La necessitat d’establir un mecanisme per donar resposta als infants usuaris del servei de menjador escolar i beneficiaris dels ajuts individualitzats de menjador durant el període extraordinari actual

FAPA Mallorca vol donar el seu màxim suport a la mesura presa pel Govern de les Illes Balears per garantir que els beneficiaris dels ajuts de menjador continuin rebent aquest ajut.

Sabem que estem vivint uns temps complicats, de crisi i d’emergència social, però, a la vegada, sabem que les necessitats que abans d’aquest moment existien no han desaparescut de cop. Per això, les famílies que tenien dificultats per poder donar el menjar necessari als seus infants i que rebien, per aquest motiu, aquests ajuts de menjador escolar, continuen amb aquesta necessitat i, si un cas, encara s’havia agreujada per la situació de paràlisi econòmica en molts de sectors productius. Aquest fet convertia en urgent trobar una solució a aquesta situació de la forma més ràpida possible. La nostra Federació ha estat en contacte permanent amb la Conselleria d’Educació per ajudar en tot el que estigués en la nostra mà per aconseguir trobar aquesta solució d’emergència. Finalment, s’ha optat per un sistema de targetes prepagament que es repartiran durant la setmana vinent. Aquest sistema era el més eficaç en relació a altres en la situació actual, amb limitacions de moviment de persones, impossibilitat d’obrir menjadors per evitar aglomeracions de persones i moltes empreses encarregades de l’elaboració de menjar tancades o dedicades a servir menjar a hospitals o a persones amb atenció domiciliària.

Aquesta mesura implicarà al personal de la Conselleria d’Educació i la necessitat d’establir unes mesures de seguretat i de protecció per poder fer aquest repartiment. És un esforç extraordinari però necessari en aquest moment i que totes les famílies agraïm perquè si no es realitza les persones més vulnerables de la nostra societat viuran moments encara més dramàtics que els que estem vivint la resta de famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: