«

»

juny 11 2014

MOTXILLES SOLIDÀRIES 2014

motxilles_titolEl curs passat llençàrem la campanya MOTXILLES SOLIDÀRIES amb Antics Solidaris i Cooperatives d’Ensenyament. Va tenir una molt bona resposta vostra i es repartiren motxilles i material escolar a més de 240 nins i nines.

La situació no ha millorat i molts alumnes necessitaran nou material escolar per començar el proper curs en les mateixes condicions que els seus companys, pel que vos convidam a participar en la segona edició de Motxilles Solidàries.

motxilles-solidaries-logoCOM PARTICIPAR

Són moltes les famílies que compren motxilla nova i estoig cada curs escolar, per això, demanam que a final de curs deixin la motxilla i algun material escolar a l’escola. Ho farem arribar tant als nins i nines beneficiaris dels “Solidaris” com a altres escoles que ens ho demaneu si teniu famílies amb aquesta necessitat.

Com a APIMA l’únic que heu de fer és coordinar al vostre centre la recollida del material i donar-li difusió. També es pot demanar col·laboració a algun comerç o papereria del vostre entorn. Vos adjuntam el cartell de la campanya i un model de circular per a les famílies.

Podeu fer la recollida també el juliol i el setembre si ho trobau adient, posau-vos en contacte amb noltros per coordinar l’entrega del material.

ELS OBJECTIUS

A més de dotar de mitjans escolars als que no poden comprar-los, ens agradaria publicar un recull de les iniciatives solidàries a les escoles de Mallorca. Per això si feis mercadets solidaris, veneu coques, recolliu menjar per alguna entitat o feis qualsevol altra activitat explicau-nos-la per a compartir idees i iniciatives.

Per coordinar la recollida i aclarir dubtes posau-vos en contacte amb noltros: info@fapamallorca.org – 971 432 131

MATERIAL

_fapa_logosolidarisCooperatives Ensenyament

1 ping

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: