«

»

oct. 24 2016

#NI LOMCE, NI REVÀLIDES

cartell26OBenvolguts companys i benvolgudes companyes,

Us informam, com ja vàrem anticipar a la reunió d’APIMAs del passat dissabte, que en coherència amb tota la tasca que hem realitzat aquests anys, la pràctica totalitat de la COMUNITAT EDUCATIVA ha convocat una CONCENTRACIÓ davant la Delegació de Govern el dimecres 26 d’octubre a les 18 hores.

La concentració té per lema principal #NO LOMCE, NO REVÀLIDES i també pretén reivindicar la necessitat d’una inversió adequada per EDUCACIÓ, inversió tant pel que fa al finançament estatal de les nostres Illes, com pel que fa als diners que s’haurien de destinar als pressupostos de la comunitat autònoma.

Raons en tenim de sobra com podeu comprovar:

IMG-20161024-WA0000El 26 d’octubre es faran mobilitzacions a tot l’estat perquè és important que tots i totes facem palès una vegada més el nostre REBUIG a la LOMCE. Aquesta llei és avui tan pedagògicament perillosa com el primer dia, sols que avui ja hem pogut constatar alguna de les seves mancances i les revàlides en són una prova.

Pel que fa a l’alumnat també us informam que s’ha convocat una vaga en temps i forma per part del SEPC a les Balears. El dret de vaga dels estudiants el poden exercir a partir de 3er d’ESO, d’acord amb el Decret de drets i deures de l’alumnat.

Vos esperam, a les 18 hores, a la porta de la Delegació de Govern. #NILOMCE NIREVÀLIDES

CARTELL .PNG

CARTELL.PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: