«

»

febr. 21 2014

PENJADA I REFUGI DE SÍMBOLS A LA UIB

UIBsimbols24F

PENJADA I REFUGI DE SÍMBOLS A LA UIB

El dilluns 24 de febrer a les 19:00 la PUDUP-Illes penjarà dos llaços (un de verd en favor de l’educació pública i una senyera en favor de la defensa dels drets lingüístics) a l’exterior de l’edifici Sa Riera. Posteriorment, a les 19:30, a la sala d’actes de Sa Riera hi haurà una taula rodona, organitzada per l’Assemblea de Moviments socials, titulada ‘Els drets i les llibertats davant la involució democràtica‘. Feu-ne difusió!

Així mateix, com segurament haureu vist a la premsa, sembla que la Llei de Símbols no s’aplicarà als edificis de la Universitat de les Illes Balears. És per això que des de la PUDUP (Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública) ens oferim per refugiar els símbols que s’han hagut de despenjar en els diferents centres educatius de les illes Balears, que retornaran als centres un cop aconseguim que es derogui la llei. Per això, si teniu un símbol despenjat i voleu que li donem refugi, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic (pudup.illes@gmail.com) o posar-vos en contacte amb qui vos envia aquest correu.

Gràcies!

Pudup-Illes (Plataforma en Defensa de la Universitat Pública de les Illes Balears)

2 comments

  1. miclangel

    Aquesta adreça us pertany? http://paper.li/FAPAMallorca/1341013567

  2. admin

    Aquest paper.li és un recull automàtic dels tuits del compte de FAPA Mallorca, o retuitats per FAPA Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>