«

»

abr. 24 2015

Pensa i Pensa-hi

pensahiAvui FAPA Mallorca ha entregat a la Junta Electoral les al·legacions a la denúncia que ens ha fet el Partit Popular per, suposadament, infringir la llei electoral amb la campanya #PensaHi.

FAPA Mallorca ha exposat que amb aquesta iniciativa, organitzada per tota la comunitat educativa, no es fa campanya electoral, ja que no es demana el vot per a cap partit, i únicament té una finalitat informativa.

IMG-20150424-WA0017 IMG-20150424-WA001424

FAPA Mallorca fa el mateix que ha estat fent des de la seva constitució: defensar una educació de qualitat per a tots i totes i denunciar les polítiques educatives que hi van en contra. Les dades que es plantegen són oficials, contrastables i comparades amb els anys anteriors, i per tant aquesta acció és un deure que tenim com a entitat vers la societat.

En aquesta línia podeu consultar el recull de dades al dossier original de Pensa-hi o veure les opinions de representants de la comunitat educativa, des de les famílies als inspectors d’educació passant per directors o docents, als vídeos Pensa i Pensa-hi.

FAPA no ha demanat el vot per ningú, ni ho pensa fer, perquè això no és una campanya electoral. El que ens demanam és perquè el Partit Popular no té capacitat de rebatre les dades que s’han presentat i s’estima més denunciar per silenciar la veritat i prohibir que la informació arribi a la societat. Aquestes actituds són més pròpies d’altres temps.

I vos recordam que demà es fa la Marxa per l’Educació, des d’Inca fins a Palma, i la Diada per la Llengua, a la Plaça Major de Palma. Un moment important per a continuar fent passes endavant per l’educació.

 OCB DIADA 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: