«

»

abr. 22 2015

Sant Jordi 2015

santJordi_3llegimenfamilia_logo2

El proper 23 d’abril és Sant Jordi, Dia Internacional del Llibre a molts de països, així que ja tenim l’excusa perfecta per tornar a parlar-vos del

programa LLEGIM EN FAMÍLIA.

Ja som 30 APIMA de Primària i 6 de Secundària les que hem decidit treballar la lectura per plaer de tota la família, tant per ajudar els nostres fills i filles com per noltros mateixos com a pares i mares. A la web podeu conèixer millor el programa i com participar-hi.

I com el programa és més una proposta per fer junts que una idea tancada, moltes de les APIMA ja s’hi han posat i organitzen activitats per Sant Jordi molt interessants.

Excursio els oficis de la SerraPOLLENÇA

Totes les APIMA d’Infantil i Primària de Pollença i el Port de Pollença han organitzat de manera conjunta un concurs de punts de llibre amb el lema M’ENCANTA LLEGIR EN FAMÍLIA. Han comptat amb la col·laboració de les biblioteques municipals i de comerços adherits.

Dia 23 el jurat, format per gent del món de l’art, entregarà els premis i s’editarà una col·lecció dels punt de llibre seleccionats que entregaran les biblioteques amb els préstec de llibres.

SANTA EUGÈNIA

L’APIMA del CEIP Mestre Guillemet de Santa Eugènia organitza una marató de conta-contes amb la col·laboració de l’escola, que començarà el matí i continuarà l’horabaixa. Comptaran amb la participació de pares, mares i padrins, així com altres activitats al voltant dels llibres.

MONTUÏRI

El diumenge després de Sant Jordi es celebra una fireta d’entitats i l’APIMA del CEIP Joan Mas i Verd hi participarà amb diverses activitats. Organitzen un contacontes i posen a la venda llibres de segona mà per recollir fons per a la biblioteca de l’escola, a més d’explicar a tots que participen de Llegim en Família amb cartells i tríptics informatius.

VILAFRANCA

L’APIMA del CEIP Es Cremat, amb la col·laboració de la biblioteca municipal organitza activitas de dinamització lectora el diumenge 26, al Mercat del Llibre, a la plaça Tomeu Penya: un contacontes, un taller de manualitats i un taller d’escriptura conjunta. A més d’un SOFA LECTOR: “asseieu-vos al sofà, sentiu-vos com a casa i compartiu la lectura en família“.

COSTITX

Al CEIP Nadal Campaner Arrom també fan moltes activitats i l’APIMA hi participa i anima a tots els pares i mares a continuar a casa amb la lectura. El dissabte matí hi ha la representació “La llegenda de Sant Jordi i el Drac” a la plaça de Costitx i venda de llibres.

 

No són les úniques, només són les que ens heu fet arribar. Sabem que moltes APIMA feis activitats i teniu projectes molt interessants per engrescar a les famílies a llegir a casa. Esperam conèixer també els vostres.

I recordau que:

si a casa hi ha un ambient lector,

si ens veuen llegir,

si som una família lectora,

ajudarem els nostres fills a ser lectors.

Participa !!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>