«

»

maig 30 2016

Prevenció de riscos dels nostres fills – FERYA – Inca

 

FERYA_cartell_xerrada_berenguer

Prevenció de riscos dels nostres fills

Trobada educativa

1 de juny – 19:30h

IES Berenguer d’Anoia – Inca

Les famílies estam preocupades per l’augment dels riscos que afecten els nostres fills (consums tòxics, conductes sexuals de risc, abús de les tecnologies de la informació i la comunicació, comportaments socials violents i agressius, fracàs escolar, problemes de salut…), i especialment als adolescents. Per tot això, prenem la iniciativa a través de la nostra federació, FAPA Mallorca, per participar de forma activa en la prevenció, com una responsabilitat col·lectiva, participant tant en la detecció dels problemes com en la forma d’abordar- los.

Arriba l’estiu i observam la desprotecció que pateixen els nostres menors per part d’alguns ajuntaments amb la celebració d’activitats que promocionen els consum d’alcohol a la via pública, com  les festes i/o excursions etíliques. Recordam que a Inca és celebrarà, aquest estiu, unBirracruzis pels carrers del poble un dissabte de matí..I ja hem vist altres anys com molts dels participants acaben ebris pels carrers del poble.

Els pares i les mares no volem ser espectadors, volem formar-nos i treballar de forma conjunta pel benestar i la salut dels nostres fills, és el nostre dret i la nostra responsabilitat participar activament i col·laborar en la prevenció dels riscos, que afecten els nostres fills.

Les APIMA som la via a través de la qual els pares i les mares actuam de forma col·lectiva: els problemes no són individuals, per tant les solucions les hem de cercar en el col·lectiu Els pares i les mares hem de saber que no estam sols, podem fer front als problemes amb més èxit si actuam de forma col·lectiva, incidint en els contextos dels nostres fills.

Us convidam a la trobada educativa “Prevenció de riscos dels nostres fills” amb la intenció de que conegueu el programa FERYA i iniciem un camí de solucions, estratègies i col·laboracions.

En aquesta xerrada ens centrarem en la detecció del consum de l’alcohol en menors i la forma de abordar aquest problema cercant solucions i estratègies de forma col·lectiva, incidint en els contextos dels nostres fills.

Es celebrarà a l’IES Berenguer d’Anoia el proper 1 de juny, de les 19:30 a les 21hrs.

Organitza l’AMIPA de l’IES Berenguer d’Anoia.

És el nostre moment!

Vos esperam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: