«

»

oct. 10 2017

Reunió informativa d’APIMAs – octubre 2017

El proper dissabte 28 d’octubre vos convidam a una reunió de representants d’APIMA per sentir la vostra veu, compartir entre tots les vostres necessitats i problemes, així com donar-vos informació de la Federació i transmetre-us les darreres notícies i impressions de l’actualitat en el món educatiu.

La força de FAPA Mallorca és el vostre suport i necessitam de la vostra proximitat i informació de primera mà perquè el nostre paper com a  representants vostres sigui el més fidel i real possible.

La reunió tendrà lloc dia 28 d’octubre a les 10h, a la seu de FAPA Mallorca (Gremi Tintorers, 2, 07009, Polígon Son Castelló, Palma).

Alguns dels temes específics que volem tractar són:

  • Pressupostos 2018 per a Educació – Campanya #MÉSdeMIL.
  • Tramitació del document Illes per un Pacte.
  • Jornades de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar, novembre 2017.
  • Jornades Educació i els Municipis, Consell Escolar de Mallorca, març 2018.
  • Conveni de col·laboració amb la UIB.
  • Darreres informacions de la Conselleria d’Educació: escolarització, canvis al calendari escolar, recomanacions sobre deures escolars, pla d’infraestructures…
  • Cursos de formació i projectes.

Heu de confirmar assistència abans del dia de la reunió i per a iniciar a la reunió amb puntualitat caldria que el dissabte venguéssiu a les 9.45h. per fer les acreditacions abans de començar. La reunió està previst que acabi sobre les 12.30h, però si algú necessita més informació o tractar algun tema particular ho podrem parlar en acabar.

Hi haurà servei de guarderia si es sol·licita, si necessiteu aquest servei indicau-ho al formulari d’inscripció.

Confirmau la vostra assistència emplenant el formulari d’inscripció que teniu a continuació.

És el vostre moment, vos esperam!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: