«

»

set. 16 2015

Setmana europea de la mobilitat – Palma

Aquesta és la Setmana Europea de la Mobilitat i la Regidoria de mobilitat de l’ajuntament de Palma ens ha fet arribar el programa d’activitats previstes entre els dies 16 i 22 de setembre. Com que ens ha arribat la informació amb la setmana començada, algunes de les activitats ja s’han fet com ara la “Presentació del curs de bones pràctiques de mobilitat sostenible als centres educatius” però d’altres interessants com el “Taller de camins escolars pels alumnes de Son Pisà” han de tenir lloc els pròxims dies.

Podeu consultar el programapdf  a la web de l’Ajuntament de Palma.

És evident que la participació de les famílies, també en l’àmbit de la mobilitat, és important perquè afecta a temes molt importants que van des del model de ciutat, el plantejament de zonificació escolar, les rutes escolars segures o el transport públic i el transport escolar.

La proposta d’activitats veureu que és enorme i combina activitats lúdiques pels nostres fills/es, informatives per a mares i pares i, fins i tot, de formació pels més agosarats, com el taller de manteniment de bicicletes. Ah! La Nit de l’Art enguany també s’integra a la mobilitat sostenible i es proposa acostar-se a la festa en bicicleta.

Només cal fer una miradeta i si heu de sortir per Palma aprofitau per prendre-hi part.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: