«

»

abr. 26 2022

REUNIONS ZONES DE COORDINACIÓ MAIG 2022

Arriba el moment de preparar-nos per al proper curs!!

Després d’aquests darrers cursos on s’ha vist afectat el nostre dia a dia com associació tenim molts de reptes i hem d’agafar forces per dur-los endavant.

  •  La participació de les famílies al centre
  •  Les activitats extraescolars
  •  La salut de les nostres juntes directives
  •  Com funcionen els grups de coordinació? 
  •  …

Parlarem d’aquests temes i d’altres que vos puguin preocupar tots plegats, a través dels grups de coordinació, per trobar les millors estratègies per afrontar-los.

Vos recomanam que vos inscriviu en la data de la votra zona de coordinació, però si no vos és possible, podeu triar una altra data.

Vos recomanam que vos inscriviu en la data de la votra zona de coordinació, però si no vos és possible, podeu triar una altra data. 

Podeu assistir a qualsevol de les reunions i més d’un membre de la Junta perquè la participació sigui més enriquidora, però la inscripció s’haurà de realitzar individualment amb el següent formulari, per gestionar millor l’assistència.

2 pings

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>