«

»

set. 20 2019

SETMANA D’ACCIÓ GLOBAL PEL CLIMA i VAGA 27S

«Vostès diuen que estimen als seus fills per damunt de totes les coses, però els hi estan robant el seu futur davants els seus propis ulls.» 

Greta Thunberg

Davant la situació d’emergència climàtica que pateix el nostre planeta i veient que diferents grups d’estudiants dels món han engegat un moviment de denúncia, renuncia i voluntat de canvi baix el nom de Fridays for Future/Juventud por el Clima (Twitter FxF Mallorca), pensam urgent i necessari que les famílies els recolzem en tan necessària tasca.

Per això vos volem informar dels esdeveniments que estan programats per aquesta setmana. No hi són tots ja que cada hora que passa hi ha més gent que veu necessari portar endavant accions davant aquesta emergència climàtica, per això vos animam també a organitzar des de la vostra organització aquells actes que considereu oportuns per recolzar les nostres joves. Amb tot això podrem juntar-nos a una lluita global des de la nostra realitat local. Recentment s’ha constituït Docents pel futur, pel que podeu consultar si al vostre centre organitzen alguna activitat.

La setmana pel clima conclou amb la vaga pel clima del proper dia 27 de setembre, que a Mallorca tindrà com acte central la manifestació que partirà de la plaça del tub de Palma a les 12h. Vos recordam que, més enllà de la vostra decisió personal, per a les vagues d’estudiants existeix un procediment que podeu consultar al Decret 121/2010 de drets i deures dels alumnes, art. 14

Vos convidam a adherir-vos al manifest, com ja hem fet nosaltres, i a fer-ne difusió.

Esperam que durant tot el curs hi hagi diferents mobilitzacions de les quals vos en farem partícips.

Moltes gràcies.

La nostra feina és el futur.

El futur, ara, ens exigeix formar part d’aquest nou impuls global.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>